-->

Jelle De Beule klapt uit de biecht: zo gaat het echt in zijn huwelijk met Sylvia

Jelle De Beule klapt uit de biecht: zo gaat het echt in zijn huwelijk met Sylvia
Zondag 19 Maart 2023 - 13:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Van goede vrienden naar de liefdes van elkaars levens. 23 jaar later zijn Jelle De Beule en Sylvia Vandendriessche nog steeds samen. Maar hoe verloopt hun huwelijk echt? In Het Nieuwsblad laat de ‘Nonkels’-acteur in zijn kaarten kijken.

Dat het tussen Jelle en Sylvia nog steeds snor zit, dat is wel duidelijk. Alleen in hun karakter kunnen ze stom sterk verschillen. “Sylvia is een sterke, autonome vrouw die weet wat ze wil in het leven en een fantastisch zelfbeeld heeft. Ze is heel direct”, vertelt de acteur in Het Nieuwsblad. “Meestal heeft ze gelijk, maar had ik het toch op een andere manier gezegd. En daar verschillen we wel in.”

Toch is er van ruzie zelden tot nooit sprake. “We discussiëren wel, vooral over banale dingen. Ik denk dat we vooral een goede vibe samen hebben”, besluit Jelle. Samen hebben ze bovendien drie kinderen. “Maar in ons gezin met drie kinderen pakken we ook wel onze momenten samen. We trekken samen naar feestjes, gaan al eens een paar dagen weg zonder de kinderen en houden ook regelmatig datenight”, klinkt het.

“De babysit heeft al aardig aan ons verdiend”, lacht Sylvia. “Maar we geven er graag geld aan. Ik zeg u: datenight en vergaderingen zijn het geheim van een gelukkig huwelijk”, aldus de schrijfster.