-->

Julie Vermeire begaat grote flater: "OMG, dat is om te janken"

Julie Vermeire begaat grote flater:
Vrijdag 17 Maart 2023 - 11:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Julie Vermeire lokt heel wat reacties uit met een nieuw filmpje op haar Instagrampagina waarin we meer te zien krijgen van een blunder. Haar papa Jacques Vermeire kan er duidelijk niet zo mee lachen.

Julie Vermeire schittert sinds kort op tv in ‘De Vermeires’. In dat nieuwe realityprogramma krijgen we meer te zien van de familie rond pater familias Jacques Vermeire. Ook Julie’s vriend Laurins Dursin en hun hondje Sunny duiken op in de reeks. Niet alleen in het tv-programma, maar ook op haar Instagrampagina toont Julie meer van haar dagelijkse leven.

De blondine deelt niet alleen perfecte plaatjes op sociale media, maar ook grappige filmpjes waarin er soms ook al eens iets misloopt. Zo laat Julie nu zien dat ze een hele sushi-bestelling op de grond laat vallen. Haar papa Jacques kan zijn ogen bijna niet geloven. “Sushi op de menu vanavond… Smakelijk”, zegt Julie al lachend.

Haar volgers kunnen het alvast niet laten om meteen een grapje te maken. “Da’s sushi op de grond, niet op de menu”, klinkt het. “Amai, kostelijke grap”, “Julie toch", "Kan gebeuren, niets aan te doen”, “Ocharme”, “Oh nee, al dat lekkere eten op de grond”, “Lomp", "Da’s echt wenen”, “Pijnlijk” en “Nee, zo zonde”, reageren zij ook nog.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Julie Vermeire (@julievermeire)