-->

Zo werd Daphne Paelinck ten huwelijk gevraagd: "Niet de meest romantische plek"

Zo werd Daphne Paelinck ten huwelijk gevraagd:
Vrijdag 17 Maart 2023 - 16:30   I   Foto: Eén   I   door Redactie

In ‘Thuis’ stapt Adil (Nawfel Bardad-Daidj) vanavond eindelijk in het huwelijksbootje met Christine. Maar ook voor actrice Daphne Paelinck zullen binnenkort de huwelijksklokken luiden. Zo’n anderhalf jaar geleden ging haar vriend Randall voor haar op één knie.

“Als kind droomde ik van een prins op het witte paard, een romantisch huwelijk en jong moederschap. De prins heb ik gevonden en ik ben mama van twee dochters”, vertelt Daphne Paelinck in TV-Familie. “In het verleden heb ik Randall meermaals gezegd dat ik een huwelijk wel zag zitten, maar hij ging er lang niet op in.” Tot de ‘Thuis’-actrice in juni 2021 in het ziekenhuis lag voor de geboorte van hun tweede dochtertje, Mae.

“Mijn vliezen waren net gebroken. Toen stelde hij plots wél de vraag”, vervolgt Daphne. De verloskamer is dan misschien niet de meest romantische plek. “Maar de boodschap voelde wel juist aan”, denkt de soapactrice erover. “Door complicaties moest ik het grootste deel van mijn zwangerschap in het ziekenhuis doorbrengen en werd Mae twee maanden te vroeg geboren. Die periode bracht ons als koppel nog dichter bij elkaar.”

Intussen gaat Daphne al anderhalf jaar als verloofde vrouw door het leven. “Eindelijk een ring om mijn vinger, het werd tijd”, schreef de ‘Thuis’-actrice toen op Instagram. Hoewel de trouw nog niet meteen op hun planning staat, kijkt ze er wel enorm naar uit.

TAGS  I  Thuis  I  Daphne Paelinck