-->

Peter Gillis verrast met nieuw kiekje na relatiebreuk: "Ineens wel héél mager"

Peter Gillis verrast met nieuw kiekje na relatiebreuk:
Zondag 19 Maart 2023 - 08:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

De volgers van Peter Gillis reageren vol verbazing in de commentaren onder zijn nieuwe foto op Facebook. Volgens hen zou hij heel wat kilo's zijn afgevallen en ze speculeren zelfs over een maagverkleining.

Op 10 februari maakte Peter Gillis droevig nieuws bekend, want hij is niet langer samen met Nicol Kremers. “In goede harmonie hebben Nicol en ik besloten uit elkaar te gaan”, schreef hij op Instagram. “Dat doen we op een een vriendschappelijke manier, want we hebben als maatjes nog wel veel plezier met elkaar”, aldus de Oostappen-eigenaar.

Het koppel was enkele jaren samen en hun avonturen konden we volgen in ‘Massa is Kassa’. In dat tv-programma praatten de twee ook geregeld over zijn overgewicht. Zo gaf Peter eerder al toe hij overweegt een maagverkleining te laten uitvoeren. Enkele volgers denken nu dat het zover is. Dat laten ze weten in de comments onder zijn nieuwe foto.

“Ik denk dat hij een maagverkleining heeft gehad, ineens wel héél slank”, en “Je bent afgevallen”, schrijven zij onder meer. Daarnaast laten ze ook heel wat complimentjes achter. “Je ziet er goed uit Peter, veel relaxter”, “Geen stress meer zo te zien”, “Helemaal opgeknapt sinds Nicol vertrokken is”, “Gaat goed met je zo te zien” en “Veel ontspannender”, reageren ze.

TAGS  I  Peter Gillis  I  Nicol Kremers