-->

Na zware periode: Gunther Levi heeft heuglijk nieuws over zijn dochtertje Bo

Na zware periode: Gunther Levi heeft heuglijk nieuws over zijn dochtertje Bo
Zaterdag 18 Maart 2023 - 16:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Het is geen gemakkelijke tijd geweest ten huize Gunther Levi. Zijn vrouw Charlotte heeft enkele maanden geleden een lelijke val gemaakt van haar paard. Terwijl zij nog volop aan het revalideren is, mag ze nu even al haar zorgen vergeten.

Bo, het dochtertje van Gunther en Charlotte, was gisteren namelijk jarig. Het feestvarken mocht al 8 kaarsjes uitblazen. En dat werd natuurlijk uitgebreid gevierd. “8 jaar geworden vandaag”, schreef haar trotse papa gisteren op Instagram. “Je wordt een grote meid! Veel liefde en een dikke proficiat”, wenst Gunther zijn dochtertje toe.

Daarbij deelt de voormalige ‘Familie’-acteur enkele foto’s van Bo, onder andere met haar helden Camille Dhont en YouTubers Céline Dept en Michiel Callebaut, ook wel CEMI genoemd. Celine en Michiel zijn er dan ook als de bliksem bij om Gunthers dochtertje een mooie dag toe te wensen.

Maar ook Gunthers volgers willen zijn dochter uitgebreid feliciteren. “Hiep hiep hoera”, “Gelukkige verjaardag lieve, schattige Bo”, “Fijne verjaardag”, “Dikke proficiat voor je knappe dochter”, “Geniet van deze leuke dag samen”, “Knappe meid” en “Wat een mooi prinsesje”, reageren ze.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Gunther Levi (@guntherlevi)

TAGS  I  Gunther Levi  I  Camille Dhont  I  Céline Dept