-->

Sandra Bekkari helemaal afgemaakt

Sandra Bekkari helemaal afgemaakt
Woensdag 12 Juni 2019 - 21:00   I   Foto: Photonews   I  Bron: Showbizzsite  I   door Redactie

Sandra Bekkari stopt met 'Open Keuken' bij VTM. Ze heeft dat twee jaar gedaan. In het begin kreeg ze wel zeer veel kritiek over zich heen.

"Ik ben heel blij dat ik de kans gekregen heb om een dagelijks programma te maken, het is ook wel een beetje met gemengde gevoelens dat ik stop. Het is altijd dubbel, het is ook een beetje afscheid nemen van iets waar je toch twee jaar hard aan gewerkt hebt. Ik blijf wel verder werken en zeg ook niet dat ik nooit geen tv meer ga doen, tenzij ze mij te oud vinden", zegt Sandra in het Heilig Huis van Hanssen.

Bekkari kreeg ook zware kritiek op de sociale media. “Ja, ik was dat niet gewoon, ik geef dat eerlijk toe. Mensen kopen een boek omdat ze geïnteresseerd zijn in je, mensen komen naar een lezing omdat ze oprecht interesse hebben. Het verschil met televisie is toch wel dat je de huiskamer bij iedereen binnen valt terwijl er mensen zijn die daar helemaal tegen zijn en dat begrijp ik ook. Iedereen moet doen waar hij of zij zich goed bij voelt en iedereen mag wel een eigen mening hebben. Ik was het niet gewoon om de bagger over me heen te krijgen via de sociale media”, aldus Bekkari.

TAGS  I  Sandra Bekkari  I  n365  I  showbizz