Club Brugge krijgt bod van 25 miljoen euro binnen op Wesley

Club Brugge krijgt bod van 25 miljoen euro binnen op Wesley
Vrijdag 4 Januari 2019 - 08:00   I   Foto: Photonews   I   door Fabian Morren

Club Brugge had al een straffe transfer kunnen afronden, maar Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert hebben hun veto gesteld tegen een vertrek van Wesley Moraes. Nochtans wilde een Chinese club zomaar eventjes 25 miljoen euro op tafel leggen voor de targetman.

Vicekampioen Guangzhou Evergrande trekt nadrukkelijk aan de mouw van Wesley. Vlak voor aanvang van het nieuwe seizoen in de Super League zou de Chinese topclub bereid zijn om 25 miljoen euro neer te tellen voor Wesley. Overigens zijn er nog enkele Chinese clubs geïnteresseerd om Wesley aan te trekken. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Bij Club Brugge houden ze het been stijf en willen ze Wesley in januari niet laten gaan. Pas na het seizoen kan er gesproken worden over een eventuele transfer. Ook Cardiff City, dat een concreet en respectvol bod uitbracht op de spits, werd om dezelfde reden wandelen gestuurd.

Grote Europese club

Wellicht zal Wesley ook niet snel naar China verhuizen. De spits en zijn entourage beseffen dat een overstap naar de Super League op dit moment niet de beste carrièrezet is. Wesley wil naar een grote Europese club, bij voorkeur in de Premier League.

TAGS  I  Club Brugge  I  sport  I  voetbal