Vrijdag 5 Juli 2019 - 22:00   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

Wendy uit 'Blind Getrouwd' neemt ingrijpend besluit: "Zo gaat het niet meer"

Wendy uit 'Blind Getrouwd' neemt ingrijpend besluit:

Wendy Dirven kennen we allemaal nog van 'Blind Getrouwd' uit 2018. Ze was toen gehuwd met Damiano, maar het huwelijk hield niet stand. Sindsdien postte Wendy geregeld zaken op Instagram.

Dat gaat ze nu terugschroeven. Wendy heeft de beslissing genomen om minder te gaan posten op de sociale media.

"Deze foto wilde ik enkele dagen geleden al posten, met wat leuke hashtags eronder. Tot ik mezelf bedacht: zit hier eigenlijk iemand op te wachten... Inclusief mezelf? Tijd is kostbaar. Hoewel ik het super leuk vind om fotootjes zoals deze te maken en ze te delen, vraag ik me af of ik er zoveel tijd in wil investeren", vertelt Wendy bij een foto die ze postte vanuit Ibiza.

“Als je het immers goed wilt doen, moet je om de x aantal dagen posten, bepaalde hashtags gebruiken,... Voor mij voelt het dan al gauw wat “fake” aan. Bovendien heb ik geen ambitie om een echte influencer of hoe het dan ook heet, te zijn.”

“Mocht je je dus afvragen waarom ik de laatste tijd wat minder post: ik zoek een goede balans, ik ga voor kwaliteit i.p.v. kwantiteit. Ik doe het op een manier die voor mezelf goed en authentiek voelt”, besluit Wendy.

Dit bericht bekijken op Instagram

Throwback to drinking milkshakes in Ibiza 🏖 —> Deze wilde ik enkele dagen geleden al posten, met wat leuke hashtags eronder. . Tot ik mezelf bedacht: zit hier eigenlijk iemand op te wachten... inclusief mezelf? 💭 . Tijd is kostbaar. Hoewel ik het super leuk vind om fotootjes zoals deze te maken en ze te delen, vraag ik me af of ik er zoveel tijd in wil investeren. 🕰 . Als je het immers goed wilt doen (volgens de Instagram-standaarden), moet je om de x aantal dagen posten, bepaalde hashtags gebruiken,... 🆗 . Voor mij voelt het dan al gauw wat “fake” aan. Bovendien heb ik geen ambitie om een echte instagrammer/influencer of hoe het dan ook heet, te zijn. 🤷🏼‍♀️ . Jou inspireren met mijn woorden, dáár wil ik maar al te graag mijn tijd in investeren. Ook verbondenheid creëren, je even doen stilstaan tussen alle drukte door, een kleine reminder zijn voor de vraag of je wel voldoende zelfzorg inplant en daarbij leuke reisinpiratie geven. Daar heb jij tenminste een boodschap aan, toch? 🌷 . Mocht je je dus afvragen waarom ik de laatste tijd wat minder post: ik zoek een goede balans, ik ga voor kwaliteit i.p.v. kwantiteit. Ik doe het op een manier die voor mezelf goed en authentiek voelt. 🙏🏻 . Eigenlijk is het gewoon een toepassing van de laatste quote die ik postte, #youdoyou. Wijk jij soms af van de standaard? Doe jij wat goed voelt voor jou? 🦋 . #youdoyou #findingmybalance #trustyourprocess #listentoyourintuition #followyourbutterflies #wednesdaywisdom #bethebestyou #positiveenergy #ownit #selfdevelopmentjourney #selflove #zelfliefde #selfcare #zelfzorg

Een bericht gedeeld door Wendy Dirven (@wendydirven) op

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Blind Getrouwd  I  n365  I  showbizz