-->

Zij wordt de nieuwe sidekick van Wim Oosterlinck en Sam De Bruyn in de ochtend op Qmusic: "Eindelijk een nieuw ritme"

Zij wordt de nieuwe sidekick van Wim Oosterlinck en Sam De Bruyn in de ochtend op Qmusic:
Maandag 12 Augustus 2019 - 10:00   I   Foto: Qmusic   I  Bron: Het Nieuwsblad  I   door Redactie

Heidi Van Tielen nam afscheid van Qmusic. Daardoor moest de radiozender op zoek naar een nieuwe sidekick voor Sam De Bruyn en Wim Oosterlinck. Die heeft Qmusic in eigen huis gevonden: Inge De Vogelaere.

Het voorbije jaar was Inge te horen tussen 4 en 6 's ochtends. Dat leverde haar een bizarre dagindeling op. “Meestal ging ik om acht uur 's morgens slapen, tot een uur of vijf in de namiddag", vertelt ze in Het Nieuwsblad.

Geen daglicht

"In de winter betekende dat: geen daglicht. Niet aan te bevelen, daar word je niet vrolijk van. Ik kreeg jetlag in het weekend, was echt een paar keer kapot. Ik ben vitaminen beginnen te slikken, dat was echt nodig.”

Vanaf 19 augustus mag ze om 4 uur opstaan. Ze gaat de ochtendshow presenteren met Sam en Wim. "Ik ben vrijdag alvast opgestaan om zes uur, deze week ga ik om vijf uur opstaan. Ik kijk uit naar dat nieuwe ritme. En natuurlijk naar de ochtendshow.”

Auditie

"Ik heb Wim en Sam het voorbije jaar natuurlijk elke ochtend zien binnenkomen, zij waren ná mijn show aan de beurt. Ze vertelden me dat zij altijd naar mij luisterden op weg naar het werk. Eigenlijk heb ik een jaar auditie gedaan zonder het zelf te weten", lacht ze.

TAGS  I  Inge De Vogelaere  I  Qmusic  I  showbizz