Jean-Marie Dedecker haalt uit naar premier De Croo: "Moet ik de bevolking nu vertellen dat uw experten en uw regering leugenaars zijn?" Politiek
Politiek

Jean-Marie Dedecker haalt uit naar premier De Croo: "Moet ik de bevolking nu vertellen dat uw experten en uw regering leugenaars zijn?"

Jean-Marie Dedecker haalt uit naar premier De Croo: "Moet ik de bevolking nu vertellen dat uw experten en uw regering leugenaars zijn?"

Jean-Marie Dedecker heeft in de Kamer uitgehaald naar premier Alexander De Croo. Aanleiding is de bredere uitrol van het Covid Safe Ticket in Vlaanderen.

"Op 12 september zei je zelf nog dat een uitbreiding van de coronapas niet nodig zou zijn. Ook uw voorzitter Egbert Lachaert zei dat een coronapas in Vlaanderen niet nodig zou zijn vanwege de hele hoge vaccinatiegraad", aldus Dedecker.

"Vrijheid is de regel. Anders zitten we op een hellend vlak. Uw experten - zoals Geert Molenberghs - vertelde dat er groepsimmuniteit zou bereikt worden bij een vaccinatiegraad van 70 procent", klinkt het.

"Leugenaars?"

"Wel, meneer de Premier, in mijn gemeente Middelkerke is de vaccinatiegraad 95 procent. Er zijn zelfs al heel wat inwoners die hun derde prik gekregen hebben. Moet ik mijn inwoners nu vertellen dat uw experten, uw voorzitter en uw regering leugenaars zijn?"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws