Colruyt slaat alarm en waarschuwt klanten: “Eet niet op, mogelijk stukjes metaal aanwezig” Royalty
Royalty

Colruyt slaat alarm en waarschuwt klanten: “Eet niet op, mogelijk stukjes metaal aanwezig”

Colruyt slaat alarm en waarschuwt klanten: “Eet niet op, mogelijk stukjes metaal aanwezig”

In samenspraak met het FAVV (het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedingsketen) neemt winkelketen Colruyt uit voorzorg een van zijn producten uit de rekken. Probleemstelling: mogelijke aanwezigheid van stukjes metaal.

Colruyt roept zuurkool van de champagne-ardennestreek met ganzenvet van het merk Colruyt terug. De aanwezigheid van stukjes metaal werd vastgesteld in zuurkool van de champagne-ardennestreek met ganzenvet met houdbaarheidsdatum 14/1/2022. De stukjes metaal kunnen leiden tot een gevaar voor de gezondheid en zijn dus mogelijk gevaarlijk voor de consument.

Productinformatie

Colruyt Laagste Prijzen heeft daarom in overleg met het FAVV besloten om de betrokken producten uit de verkoop te nemen. Aan klanten die dit product gekocht hebben, wordt gevraagd om het niet te consumeren en het terug te brengen naar de winkel. Daar krijgen ze het aankoopbedrag terugbetaald. Intussen werden de betrokken producten in alle winkels uit de rekken gehaald.

  • Naam: Zuurkool van de champagne-ardennestreek met ganzenvet 600 g
  • Merk: Colruyt
  • Houdbaarheidsdatum (THT): 14/1/2022
  • Verkoopperiode: van 5/10/2021 t.e.m. 9/12/2021
  • Artikelnummer: 27385
  • Lotnummer: 21050611
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws