Delhaize roept verschillende producten meteen terug: “Consumeer zeker niet” Royalty
Royalty

Delhaize roept verschillende producten meteen terug: “Consumeer zeker niet”

Delhaize roept verschillende producten meteen terug: “Consumeer zeker niet”

Winkelketen Delhaize heeft in overleg met het FAVV besloten om ‘Kippenchipolata’ en ‘Kipburger natuur’ van het merk Delhaize uit de verkoop te halen. De producten worden teruggeroepen van bij de consument wegens de mogelijke aanwezigheid van metaaldeeltjes.

Delhaize voert dagelijks honderden interne kwaliteitscontroles uit om zo op elk moment de kwaliteit en voedselveiligheid van haar producten te garanderen. Ondertussen heeft Delhaize elk betrokken product reeds uit de winkel verwijderd en de controles voor dit product en de leverancier nog verstrengd.

Aan de klanten die dit product hebben gekocht, vraagt Delhaize om het niet te consumeren. Klanten kunnen het product terugbrengen naar het winkelpunt waar het product werd gekocht. De terugbetaling van elk betrokken product is verzekerd. Andere producten van hetzelfde assortiment zijn niet betrokken en kunnen zonder problemen geconsumeerd worden. Delhaize wenst zich te verontschuldigen voor dit ongemak.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws