Drama voor prinses Amalia net voor belangrijke dag Royalty
Royalty

Drama voor prinses Amalia net voor belangrijke dag

Drama voor prinses Amalia net voor belangrijke dag

Eerder deze week maakte de Nederlandse prinses Amalia een mijlpaal mee in haar leven. Het was namelijk haar eerste dag aan de universiteit van Amsterdam. Maar of ze er veel plezier aan heeft beleefd, valt nog te betwijfelen.

Prinses Amalia is aan haar universiteitscarrière begonnen. Een heel speciale dag waarop de pers natuurlijk niet kon ontbreken. Maar veel heeft ze waarschijnlijk niet van haar grote dag kunnen genieten.

Nederlandse roddelmedia melden namelijk dat Amalia zopas gedumpt werd door haar Duitse vriend Isebrand. Hun relatie is vaak in de media gekomen. Volgens de Duitse media zou prinses Amalia een tijd geleden zelfs verloofd zijn met de 19-jarige Isebrand.

Yvonne Coldeweijer beweerde eerder al dat er een haar in de boter zat tussen de tortelduifjes. Amalia werd onlangs blijkbaar verdrietig op een terras gespot. Volgens Yvonne had dit alles met haar vriendje te maken. Helaas heeft ze haar gelijk gekregen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws