Halfzus is erg hard voor Meghan Markle: "Oma zou zich omdraaien in haar graf" Royalty
Royalty

Halfzus is erg hard voor Meghan Markle: "Oma zou zich omdraaien in haar graf"

Halfzus is erg hard voor Meghan Markle: "Oma zou zich omdraaien in haar graf"

Prins Harry en Meghan Markle zetten kwaad bloed met hun nieuwe Netflix-docu. Ook de halfzus van Meghan is er niet over te spreken. Zij haalt nu snoeihard uit naar het koppel.

Onlangs is het tweede deel uitgekomen van de spraakmakende docureeks ‘Harry & Meghan’. Niet alleen halen prins Harry en Meghan Markle hard uit naar de Britse royals, ook de familie van Meghan moet eraan geloven. Zo vertelt Meghan dat ze niet blij was toen haar halfzus plots continu opdook in de Britse media. “Ik ken haar middelste naam niet, weet haar verjaardag niet, maar zij vertelt wel dat ze me heeft opgevoed en ze noemt me een ‘opdringerige prinses’, legt ze uit in de docu.

“We hadden helemaal geen band”, verduidelijkt Meghan. Haar halfzus Samantha reageert daar nu op bij Fox News. “Een leugenachtige pr-stunt die hen 100 miljoen dollar heeft opgebracht”, noemt ze de productie zelfs. “Het is bijna komisch”, bekent ze. Samantha is bovendien vooral teleurgesteld in wat Meghan zegt over Queen Elizabeth en haar eigen oma. Zo vertelt Meghan dat ze een goede band had met Queen Elizabeth, omdat ze haar deed denken aan haar eigen oma.

“Ik heb intens voor haar gezorgd, tijdens de laatste jaren van haar leven”, aldus Meghan. “Complete onzin”, noemt Samantha het. “Oma zou zich omdraaien in haar graf. Meghan heeft helemaal niet voor haar gezorgd. Ze is af en toe op bezoek gekomen, meer niet”, onthult de halfzus. “Dit is allemaal erg pijnlijk voor mijn familie en uiteraard ook voor de koninklijke familie. Koning Charles moet streng optreden”, besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws