Jean-Marie Dedecker haalt snoeihard uit: “Bende idioten” Royalty
Royalty

Jean-Marie Dedecker haalt snoeihard uit: “Bende idioten”

Jean-Marie Dedecker haalt snoeihard uit: “Bende idioten”

Jean-Marie Dedecker werd deze zomer 69 jaar. Hij heeft nooit een blad voor de mond gehouden, en dat doet hij nog steeds niet.

“Ik heb zopas nog een endoscopie ondergaan en mijn chargebuze - mijn uitlaat, in het algemeen Nederlands - is in orde”, zegt Dedecker in Het Nieuwsblad. “Nu mijn koplamp nog en ik ben weer goed voor vijf jaar. Maar de carrosserie is kapot. Mijn rug, hè. Dat is de tol van de topsport, de prijs die ik daar nu voor betaal.”

“Maar 't kopje is goed", merkt hij op. "Als ik tv kijk, heb ik nog elke dag zin om mijn schoen naar het scherm te gooien. Dat gaat niet liggen. Ik ben nog altijd even gedreven - sterker nog, het wordt erger met de jaren. Die idioten tegen kernenergie nu weer…”

"Ik heb het niet begrepen op al dat negatieve, op het gejammer dat de wereld zal vergaan", klinkt het. "Stijging van de zeespiegel? We zullen dijken bouwen en genieten van de palmbomen in Middelkerke, verdomme. En we vegen er voor de rest onze voeten aan.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws