Jean-Marie Dedecker verwerkt groot verdriet: “Hij is gestorven aan kanker” Royalty
Royalty

Jean-Marie Dedecker verwerkt groot verdriet: “Hij is gestorven aan kanker”

Jean-Marie Dedecker verwerkt groot verdriet: “Hij is gestorven aan kanker”

Jean-Marie Dedecker heeft onlangs zijn schoonmoeder verloren. Dit was echter niet het enige verlies dat hij te verwerken kreeg de afgelopen jaren.

“Mijn chauffeur Ignace - enfin, hij was zoveel meer dan mijn chauffeur - is vorig jaar ook gestorven aan kanker, twee weken nadat hij ineens een vage rugpijn had”, zegt Dedecker in Het Nieuwsblad. “Ik ben daar allemaal kapot van geweest, dat botst met mijn levensdrang.”

“Voordien was ik nooit bezig met dat soort zaken”, geeft Dedecker toe. “Ik liep door muren, mijn leven lang, maar er is één muur waar je niet doorheen kan. Ik ben een hypochonder geworden, terwijl ik vroeger niet eens wist wat een dokter was.”

“Ook omdat het einde nadert, dat besef”, merkt Dedecker op. “Ik word zeventig en die zeven is het laatste getal dat je nog goed bent. De aftakeling is in feite natuurlijk allang begonnen, maar nu komt de versnelling. Ik ga tegenwoordig ook alleen nog naar begrafenissen. Alles wat rond me zit, gaat dood, maar ik blijf bezig en ik zit nog altijd van mijn tak te maken in het parlement.“

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws