Koningin-gemalin Camilla stiekem gaan afkicken in India: insider verklapt meer Royalty
Royalty

Koningin-gemalin Camilla stiekem gaan afkicken in India: insider verklapt meer

Koningin-gemalin Camilla stiekem gaan afkicken in India: insider verklapt meer

Veel mensen maken zich zorgen over de vrouw van de nieuwe Britse koning Charles. Camilla zou zich in alle stilte hebben laten opnemen in een kliniek in India om opnieuw af te kicken.

Het is al langer geweten dat Charles en Camilla veel stress ervaren sinds het overlijden van Queen Elizabeth. Hun leven ziet er plotseling volledig anders uit en dat lijkt nu al consequenties te hebben voor de koningin-gemalin. Volgens De Telegraaf zou ze namelijk opnieuw geworsteld hebben met een verslaving. “De situatie liep echt uit de hand”, vertelde een insider zelfs.

Zo zou ze zich onlangs vrijwillig hebben laten opnemen om haar alcoholverslaving te overwinnen. Toch is het niet de eerste keer dat ze daarvoor hulp heeft gezocht. Echter zou ze daar deze keer speciaal voor naar India getrokken zijn. “Ze moest weer nuchter worden”, zei de insider. In Bangalore zou ze in het Soukya Holistic Health Centre verbleven hebben.

Al meerdere sterren zijn naar dat centrum gegaan, omdat het een goede reputatie heeft. Camilla zou daar 10 dagen verbleven hebben om af te kicken en even volledig te ontstressen. Ondertussen is ze wel al terug in het Verenigd Koninkrijk, want op 11 november was ze aanwezig op de herdenkingen. Hoe het nu gesteld is met haar verslaving is niet duidelijk.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws