Moeder van Delphine Boël kraakt koning Albert volledig af: “Onmenselijk” Royalty
Royalty

Moeder van Delphine Boël kraakt koning Albert volledig af: “Onmenselijk”

Moeder van Delphine Boël kraakt koning Albert volledig af: “Onmenselijk”

Sybille de Sélys Longchamps, de moeder van Delphine Boël, heeft bij Sudpresse hard uitgehaald naar koning Albert.

Albert II gaf maandag toe dat hij de biologische vader is van Delphine Boël. Hij deed dit nadat het resultaat van een DNA-test ontegensprekelijk bewijs leverde. De mededeling die Albert liet verspreiden, is “een slag in het gezicht van mijn dochter”, vindt Sybille de Sélys Longchamps.

De koning liet ook verstaan dat hij niet langer zou betwisten dat hij de wettelijke vader is. “Ook al zijn er juridische argumenten en bezwaren”, klonk het. Hij wees erop dat hij zich nooit gemengd heeft in “familiale, sociale of educatieve beslissingen” over haar en dat hij “steeds de band heeft gerespecteerd tussen mevrouw Delphine Boël en haar wettelijke vader".

Onmenselijk

“De houding komt mij onmenselijk over”, reageert Sybille de Sélys Longchamps op die mededeling. “Ik probeer omstandigheden te vinden om het hem niet kwalijk te nemen. Hij heeft een erg moeilijke kindertijd gehad. Hij heeft zijn moeder nooit gekend. Dat is een gemis."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws