Prins Gabriël krijgt verschrikkelijk nieuws te horen in leger: erg emotioneel Royalty
Royalty

Prins Gabriël krijgt verschrikkelijk nieuws te horen in leger: erg emotioneel

Prins Gabriël krijgt verschrikkelijk nieuws te horen in leger: erg emotioneel

Prins Gabriël maakt een moeilijke tijd door aan de Koninklijke Militaire School. Hij heeft erg slecht nieuws vernomen over een jaargenoot.

Vorige week ontving prins Gabriël nog zijn blauwe baret uit de handen van zijn vader koning Filip. Hij kreeg die baret omdat hij het initiatiekamp tot een goed einde heeft gebracht. Echter is er nu verschrikkelijk nieuws naar buiten gekomen over een leeftijdsgenoot van hem.

Een jaargenoot van prins Gabriël aan de Koninklijke Militaire School, de 19-jarige Martin uit Doornik, is overleden tijdens het kamp. Martin Malrait vertrok naar Elsenborn voor een initiatiekamp dat 5 weken duurde. De jongen werd daar dood aangetroffen, maar er is nog geen verdere informatie over zijn overlijden vrijgegeven.

Het nieuws over Martin sloeg bij de anderen in als een bom. Afgelopen maandag namen de medestudenten van de opleiding Sociale en Militaire Wetenschappen, waaronder ook prins Gabriël, afscheid van hem. Ze brachten ook een eerbetoon aan hem door een erehaag te vormen op het kerkhof.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws