Prinses Elisabeth wordt 21 en blaast iedereen omver met verrassende beelden Royalty
Royalty

Prinses Elisabeth wordt 21 en blaast iedereen omver met verrassende beelden

Prinses Elisabeth wordt 21 en blaast iedereen omver met verrassende beelden

Vandaag is een bijzondere dag voor onze koninklijke familie. Kroonprinses Elisabeth viert haar 21ste verjaardag. En speciaal voor haar grote dag deelt het koninklijk paleis unieke beelden van de prinses. Zo zag u haar nog nooit.

Prinses Elisabeth wordt vandaag 21. Reden om te vieren dus, maar een groot feest zoals op haar 18e verjaardag komt er niet. Daar heeft de kroonprinses ook weinig tijd voor. Haar studies in Oxford eisen alle aandacht op. Dan zal ze het maar bescheiden vieren met haar vrienden in Engeland.

Kleine meisjes worden groot. Dat bewijst Elisabeth op een reeks foto’s die haar van een heel andere kant laten zien. Ontblote schouders, opvallende gouden oorbellen en helemaal opgemaakt: de prinses ziet er glamoureus en elegant uit.

Op de nieuwe foto’s staart de prinses zwoel door het raam bij haar thuis, in het kasteel van Laken. De beelden werden in september nog genomen, toen Elisabeth nog niet naar Oxford was vertrokken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws