Stierf Queen Elizabeth wel aan ouderdom? Nieuw boek onthult echte doodsoorzaak Royalty
Royalty

Stierf Queen Elizabeth wel aan ouderdom? Nieuw boek onthult echte doodsoorzaak

Stierf Queen Elizabeth wel aan ouderdom? Nieuw boek onthult echte doodsoorzaak

Op 8 september kwam het trieste nieuws naar buiten dat Queen Elizabeth was overleden. Bijna vier maanden later komt er nu schokkend nieuws naar buiten over de doodsoorzaak.

Begin september sloeg het noodlot toe in het Verenigd Koninkrijk. Queen Elizabeth overleed op 96-jarige leeftijd en volgens de officiële overlijdensakte is ze aan ouderdom gestorven. Toch denkt Gyles Brandreth daar nu anders over. In zijn nieuwe boek ‘Elizabeth: an Intimate Portrait’ schrijft hij dat Elizabeth aan iets anders overleden is.

Volgens Gyles zou de koningin overleden zijn aan de gevolgen van kanker. “Ik heb gehoord dat de koningin een soort van myeloom had”, klinkt het. Elizabeth verloor de laatste maanden veel gewicht en ze kampte ook met mobiliteitsproblemen. Zo’n myeloom kan daar de oorzaak van zijn.

“Multipel myeloom is een ziekte die over het algemeen ouderen treft en genezing is momenteel niet mogelijk”, legt de auteur uit. Een van de bekendste symptomen daarvan is botpijn. Die pijn voelt de persoon in kwestie dan vooral rond het bekken en de onderrug.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws