Winkelketen Aldi trekt aan alarmbel en roept op: “Eet dit niet op, breng meteen terug” Royalty
Royalty

Winkelketen Aldi trekt aan alarmbel en roept op: “Eet dit niet op, breng meteen terug”

Winkelketen Aldi trekt aan alarmbel en roept op: “Eet dit niet op, breng meteen terug”

Winkelketen Aldi laat weten dat het de ‘Kippenworsten 1 Kg’ van het merk Tupelo Farm terugroept. Het probleem is dat er een mogelijke aanwezigheid van salmonella kan zijn.

In samenspraak met het FAVV heeft Aldi daarom beslist om dit product uit de handel te halen en terug te roepen van bij de consumenten. Andere ALDI-producten zijn niet betrokken bij deze productterugroeping.

De mogelijke symptomen van besmetting door Salmonella zijn koorts, buikkrampen en diarree en dit binnen de 12 à 48 uur na consumptie van het besmette voedsel. Jonge kinderen, zwangere vrouwen, mensen met een verminderde weerstand en ouderen lopen een groter risico op besmetting. Hebt u van dit product gegeten en vertoont u deze symptomen, dan wordt aangeraden om uw huisarts te raadplegen en hem te melden dat u dit product gegeten hebt.

Aldi roept dan ook op om het product niet te consumeren en terug te brengen naar de winkel. De teruggebrachte producten zullen worden terugbetaald (ook zonder kassaticket).

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws