Zeer slecht nieuws over de gezondheid van koning Charles (73) Royalty
Royalty

Zeer slecht nieuws over de gezondheid van koning Charles (73)

Zeer slecht nieuws over de gezondheid van koning Charles (73)

Er komt slecht nieuws naar buiten over de nieuwe koning van het Verenigd Koninkrijk. Zo zou het niet goed gaan met zowel zijn mentale als fysieke gezondheid.

Koning Charles is sinds kort de nieuwe koning van het Verenigd Koninkrijk. Hij volgt koningin Elizabeth op, die nog maar pas overleden is. Toch zou het zomaar kunnen dat Charles de koning met de kortste regeerperiode wordt, want het gaat helemaal niet goed met hem. Zo is er een grote ongerustheid over zijn gezondheid.

Er wordt al langer gespeculeerd over zijn gezondheid, omdat hij al jaren te zien is met opgezwollen handen en voeten. De exacte oorzaak is niet bekend, maar zijn gezondheid zou er slechter aan toe zijn dan verwacht. Bovendien vertelt nu ook een insider aan OK Magazine dat hij worstelt met zijn mentale gezondheid.

Charles zou volgens de insider kampen met paniekaanvallen en chronisch vermoeidheid. “Mentaal en fysiek is hij ingestort. Ik kreeg te horen dat hij emotioneel kapot is en Camilla heeft verteld dat zijn nieuwe leven te veel voor hem is”, zegt de insider. Bovendien zou Prins William al te horen hebben gekregen dat hij klaar moet zijn voor het koningschap.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws