"Babe met perfect lichaam": Raphaëlla Deuringer showt borsten in sexy bikini sexy
sexy

"Babe met perfect lichaam": Raphaëlla Deuringer showt borsten in sexy bikini

"Babe met perfect lichaam": Raphaëlla Deuringer showt borsten in sexy bikini

Raphaëlla Deuringer, bekend van haar twee deelnames aan ‘Love Island’, geniet van een deugddoende vakantie. De realityster doet ook hier de temperatuur een aantal graden stijgen in een uitdagende bikinifoto op het zonovergoten strand.

Terwijl wij hier al tevreden zijn met het eerste streepje zon, is het voor Raphaëlla Deuringer dagelijkse kost. De realityster vertoeft momenteel in zonnigere oorden en brengt haar dagen door op het strand. In een wel heel onthullende bikini poseert ze speels in het zand, en zet ze vooral haar borsten in de kijker. “Ik kan je niet kwalijk nemen dat je geobsedeerd bent”, knipoogt ze.

“Dat mag je zeker niet doen”, hoopt een van haar volgers. Want ze zijn het er unaniem over eens: “Waaauw”, “Looking fine”, “Bom”, “Pfff, hou op”, “Gorgeous”, “Total babe”, “Bikinibabe met het perfecte lichaam”, “Dashing hot & very sexy”, “Knap, knapper, Raphaëlla” en “Mag ik met je trouwen?”. “Wat ze ook aantrekt, het blijft toch een knappe dame”, besluit een van hen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws