"Die blijven precies groeien": 'Temptation'-Megan zet haar boezem in de kijker sexy
sexy

"Die blijven precies groeien": 'Temptation'-Megan zet haar boezem in de kijker

"Die blijven precies groeien": 'Temptation'-Megan zet haar boezem in de kijker

Megan Desaever laat zich opnieuw van haar meest sexy kant zien op Instagram. De realityster pronkt met haar borsten in een erg strak topje en daar merken haar volgers meteen iets aan op.

Megan Desaever kennen we nog van het televisieprogramma ‘Temptation Island’. Het was de laatste tijd wat stiller rond de brunette, totdat ze recent toegaf dat ze geen belastingen betaalde op haar inkomsten van OnlyFans. Door die uitspraak ontstond er heel wat heisa. Ook haar korte relatie met Dennis Roos kreeg veel aandacht.

Na de bekendmaking van hun relatie kondigde de ‘Temptation’-ster namelijk al snel aan dat ze ten huwelijk was gevraagd. Helaas bevestigden ze amper twee weken later dat ze niet langer samen waren. Megan besloot om in Dubai te blijven en daar geniet ze nu volop van haar leventje als single. Dat laat ze nu nog maar eens zien op Instagram.

Ongelofelijk

Megan poseert in een onthullende outfit voor de camera en daarmee lokt ze heel wat reacties uit. “Zo’n grote palmbomen”, “Ferme appelsienen” en “Die blijven precies maar groeien”, reageren haar volgers onder andere. “Jij bent zo mooi”, “Knap ben je”, “Je ziet er prachtig uit”, “Sexy Megan”, “Wauw”, “Hot”, “Beauty” en “Je ziet er stralend uit”, klinkt het ook nog in de comments.

Populair

Laatste nieuws