Julie Vermeire maakt volgers gek in diep uitgesneden bikini: "Pure schoonheid" sexy
sexy

Julie Vermeire maakt volgers gek in diep uitgesneden bikini: "Pure schoonheid"

Julie Vermeire maakt volgers gek in diep uitgesneden bikini: "Pure schoonheid"

Aangezien wij het deze week met sneeuw en regen moesten doen, blikt Julie Vermeire terug op zonnigere dagen in Costa Rica. En haar volgers laat ze gewoon meegenieten met enkele weinig verhullende vakantiekiekjes.

Speciaal voor Internationale Vrouwendag wilde Julie Vermeire alle vrouwen op aarde een hart onder de riem steken. “Internationale vrouwendag of niet, wees lief voor jezelf, maar ook voor elkaar”, schrijft ze op Instagram. “Niet voor iedereen schijnt het zonnetje elke dag”, bedenkt ze zich.

Daarbij deelt de realityster en influencer enkele strandfoto’s van haar tijd in het zonovergoten Costa Rica. Met haar boezem duidelijk in de kijker maakt ze indruk op haar volgers. “Ja hallokes”, “Babe”, “Aller-, allerknapste”, “Wat een kanjer”, “Jij bent toch dat zonnetje, denk ik”, “Sunshine”, “Je bent mooi zoals je bent”, “Prachtige vrouw”, “Je bent prachtig, twijfel niet aan jezelf”, “Smoking hot”, “Pure schoonheid” en “Beauty”, strooien haar volgers met complimentjes.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws