Laura Lieckens uit 'Blind Getrouwd' pronkt met volle boezem in bikini: "Damn!" sexy
sexy

Laura Lieckens uit 'Blind Getrouwd' pronkt met volle boezem in bikini: "Damn!"

Laura Lieckens uit 'Blind Getrouwd' pronkt met volle boezem in bikini: "Damn!"

Laura Lieckens heeft geen zin in de winter. De 'Blind Getrouwd'-ster plaatst daarom een nieuw pikant plaatje waarop ze poseert in een kleine bikini. Haar volgers moeten daar meteen wat over kwijt.

Laura Lieckens kennen we nog van ‘Blind Getrouwd’. Ze nam in 2020 deel aan het programma en ze stapte toen in het huwelijksbootje met Sonny. Echter was dat avontuur geen succes, want de twee besloten om niet verder te gaan met elkaar. Ondertussen heeft Laura wel al opnieuw de liefde gevonden bij Yorben. De twee mochten afgelopen zomer zelfs hun eerste kindje verwelkomen.

Op haar Instagrampagina deelt ze af en toe enkele beelden van de kleine spruit. Daarnaast gooit ze ook wel eens graag wat meer gewaagde kiekjes op sociale media en dat doet ze nu opnieuw. Zo krijgen we Laura te zien aan de zee in een kleine, strakke bikini en meteen valt haar goedgevulde boezem op. “Geen winter voor mij dit jaar”, schrijft ze erbij.

Haar volgers vinden alvast dat ze er weer fantastisch uitziet en dat laten ze ook aan haar weten in de commentaren. “Wat een mooie vrouw”, "Stralend zonnetje ben jij", “Damn, jij staat scherp meid”, “Amai, wat een figuur”, “Mooie bikini hoor”, “Je ziet er sexy uit”, Prachtig lichaam” en “Wauw”, reageren ze onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws