"Lekker filmpje": Raphaëlla Deuringer daagt al haar volgers uit in kleine bikini

02052023raphaelladeuringerinstagram
‘Love Island’-gezicht Raphaëlla Deuringer heeft zopas genoten van een tripje naar Portugal. Op haar Instagrampagina deelt ze daar nu nog een filmpje van en daarin laat ze zich van haar meest sexy kant zien in bikini.
Raphaëlla Deuringer is bekend geworden door 'Love Island'. Na haar deelname aan dat datingprogramma kreeg ze een relatie met profvoetballer Dante Vanzeir, maar zo'n jaar later gingen de twee helaas al uit elkaar. "We zijn niet op de beste manier uit elkaar gegaan", zei ze toen al. "Ik heb heel veel afgezien", klonk het.
Door haar deelname aan 'Love Island' heeft ze ook heel wat volgers op sociale media. Die trakteert Raphaëlla geregeld op knappe kiekjes van zichzelf, maar deze keer gaat ze een stapje verder. Zo deelt ze een nieuw filmpje waarin ze haar hele lichaam in bikini laat zien. "Stuur me niet als je dit ziet", schrijft ze erbij. "Moeilijk om jou niet te sturen nadat ik dit zie", grapt een van haar volgers al snel.

Complimentjes

Daarnaast laten haar fans ook nog weten dat ze er fantastisch uitziet. "Wow, wat een beeldschone vrouw ben jij toch", "Body goals", "Zo knap en sexy", "Mooi", "Cutie", "Wat een lekker ding ben je toch", "Magnifiek", "Waanzinnig", "Zo hot", "Je bent zo'n mooie en sexy vrouw", "Bom", "Je straalt meid" en "Prachtig", klinkt het onder meer in de commentaren.