"Precies een zeemeermin": Jennifer Heylen verbluft volgers in onthullende bikini sexy
sexy

"Precies een zeemeermin": Jennifer Heylen verbluft volgers in onthullende bikini

"Precies een zeemeermin": Jennifer Heylen verbluft volgers in onthullende bikini

Jennifer Heylen geniet op dit eigenste moment van een deugddoende vakantie in het zonovergoten Thailand. Onlangs debuteerde ze nog haar nieuwe coupe in een reeks bikinifoto’s, nu laat ze opnieuw diep in haar boezem kijken.

Jennifer Heylen heeft een fantastische dag achter de rug. “Yeah, ik heb mijn duikbrevet behaald”, laat de actrice apetrots weten op Instagram. “Nu kan ik je dag ook onder water verpesten”, gaat ze grappend verder. “Proficiat”, “Congratulations”, “Goed gedaan”, “Geniet ervan” en “Best of luck”, schrijven haar volgers in de reacties.

Maar dat is niet het enige waarvan ze onder de indruk zijn. Ook haar diepe decolleté springt bij sommige volgers meteen in het oog. “Amai, amai”, “Wauw”, “Nice foto’s”, “Beauty gesignaleerd”, “Hot”, “Goedgekeurd”, “Mooie dame”, “Prachtig zonder make-up” en “Wat een prachtmeid”, becomplimenteren ze Jennifer. “Precies een zeemeermin”, merkt iemand nog op.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws