Raphaëlla uit 'Love Island' laat vol in haar boezem kijken: "Het perfecte lijf" sexy
sexy

Raphaëlla uit 'Love Island' laat vol in haar boezem kijken: "Het perfecte lijf"

Raphaëlla uit 'Love Island' laat vol in haar boezem kijken: "Het perfecte lijf"

Raphaëlla Deuringer geniet op dit eigenste moment van zon, zee en strand in het Mexicaanse Cancún. Daarbij kunnen de nodige sexy vakantiekiekjes natuurlijk niet ontbreken.

Raphaëlla Deuringer kan je kennen als de ex-vriendin van profvoetballer Dante Vanzeir of van haar twee bewogen deelnames aan de realityshow ‘Love Island’. De ware liefde wist ze er niet te vinden, maar ze hield er wel een leger aan fans aan over.

Ze weet dan ook als geen ander hoe ze haar volgers moet bespelen. Op een speelse selfie pronkt de realityster in bikini met haar volle boezem op het strand en maakt ze haar volgers in één klap stapelgek. “Te druk met zeemeerminnetje spelen”, schrijft Raphaëlla bij haar uitdagende kiekje.

“Wel een heel mooie zeemeermin dan”, reageert een van haar volgers als de bliksem. De foto valt overduidelijk in de smaak. “De allermooiste”, “Beauty”, “Zo knap, zoals altijd”, “Wauw, je krullen”, “Gorgeous”, “Het perfecte lijf”, “Damn girl” en “Pretty baby”, lezen we in de comments. “Wauw, je maakt me weer zo blij”, wil iemand nog kwijt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws