Raphaëlla uit 'Love Island' showt billen in onthullende bikini: "Lekker ding" sexy
sexy

Raphaëlla uit 'Love Island' showt billen in onthullende bikini: "Lekker ding"

Raphaëlla uit 'Love Island' showt billen in onthullende bikini: "Lekker ding"

Raphaëlla Deuringer eindigt 2022 in stijl. Zij brengt oudejaarsavond door in tropischere oorden. Om het jaar echt in schoonheid af te sluiten, trakteert de realityster haar volgers nog een laatste keer dit jaar op enkele pikante kiekjes op de Mexicaanse stranden.

Raphaëlla Deuringer, die bekend raakte door haar twee deelnames aan ‘Love Island’, pikt voor de feestdagen nog snel even een straaltje zon mee in het Mexicaanse Cancún. Zij brengt oudejaarsavond door op het strand. Er zijn ergere manieren om 2022 achter je te laten.

Naar goede gewoonte deelt Raphaëlla enkele zwoele vakantiekiekjes op Instagram. In een weinig verhullende bikini showt ze haar lichaam en paradeert ze over de Mexicaanse stranden. “Ik ben het gelukkigst als ik een bikini draag”, schrijft de realityster.

Daar denken haar volgers precies hetzelfde over. “Hot girl”, Bikinibabe”, “Wat een lichaam”, “Ongelooflijk”, “Knappie”, “Wow”, “Lekker ding” en “Wat een prachtige dame”, luiden de complimentjes onder de foto. “Hottie”, denkt ook voormalige ‘Love Island’-winnares Aleksandra erover.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws