'Temptation'-Megan maakt volgers helemaal gek met sexy bikinifoto: "Pff, babe" sexy
sexy

'Temptation'-Megan maakt volgers helemaal gek met sexy bikinifoto: "Pff, babe"

'Temptation'-Megan maakt volgers helemaal gek met sexy bikinifoto: "Pff, babe"

Megan Desaever geniet momenteel van een deugddoende vakantie in het zonovergoten Turkije. De realityster heeft daar ook een boottochtje gemaakt en daar laat ze nu meer van zien op haar Instagrampagina. Haar fans moeten meteen iets kwijt over dit pikante kiekje.

Megan Desaever is bekend geworden bij het grote publiek door haar deelname aan 'Temptation Island'. Recent kwam ze nog in opspraak doordat ze in een talkshow toegaf dat ze geen belastingen betaalde op haar OnlyFans-inkomsten. Ook de stukgelopen relatie met haar ex-verloofde Dennis Roos zorgde voor heel wat heisa.

Megan lijkt die breuk al lang verwerkt te hebben, want ze gaat opnieuw een grote uitdaging aan. Zo zal ze binnenkort te zien zijn in het nieuwe seizoen van 'Ex On The Beach: Double Dutch', waarin ze zal opduiken als de ex-vriendin van deelnemer Dylan van der Wal. Voor ze in dat programma te zien zal zijn, toont ze zich nu al van haar meest sexy kant in bikini op Instagram.

Verbluft

Op het kiekje poseert ze voor de camera in een klein bikinitopje en dat valt duidelijk in de smaak bij haar fans. Zij overladen Megan dan ook met complimentjes. "Zo knap", "Wauw", "Pff, Megan", "Gorgeous", "Knapste", "Vlam", "Een hele sexy vrouw", "Babe" en "Geniet ervan Megan, knappe dame", klinkt het onder meer in de comments.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws