"Topmodel": Kim Van Oncen zet borsten in de kijker in diep uitgesneden badpak sexy
sexy

"Topmodel": Kim Van Oncen zet borsten in de kijker in diep uitgesneden badpak

"Topmodel": Kim Van Oncen zet borsten in de kijker in diep uitgesneden badpak

Op Instagram betovert Kim Van Oncen haar volgers één voor één in diep uitgesneden badpak. Geen compliment lijkt te veel voor de voormalige ‘Dertigers’-actrice.

Kim Van Oncen heeft er al een geweldig halfjaar opzitten. Met haar gloednieuwe job als presentatrice bij Radio2 stond ze voor een spannende uitdaging. Intussen heeft ze haar draai volledig gevonden en heeft ze deze vakantie meer dan ooit verdiend.

Met haar vriend, Niels De Jonck, en haar twee oogappels, Jack en Stella, geniet de Radio2-stem van een deugddoende vakantie in het zonovergoten Egypte. Van haar reis konden haar volgers gewoon meegenieten op Instagram. Maar vooral Kims badpakfoto’s zijn in de smaak gevallen.

Topmodel

In een opvallend groen badpak zet de radiopresentatrice haar lichaam in de kijker. “Green never looked better”, “Zo mooi, Kim”, “Wauw, super”, “Topmodel”, “Prachtige vrouw” en “Niet veel woorden meer aan toe te voegen, gewoonweg een mooie vrouw, hé”, lezen we tussen de vele hartjes en vlammetjes in de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws