Ann van den Broeck vertelt hoe ze haar borstkanker ontdekte: "Het was de hel" showbizz
showbizz

Ann van den Broeck vertelt hoe ze haar borstkanker ontdekte: "Het was de hel"

Ann van den Broeck vertelt hoe ze haar borstkanker ontdekte: "Het was de hel"

Ann Van den Broeck kondigde een tijdje geleden aan dat ze kanker had. Dat ontdekte ze zelf.

“Omdat mijn moeder het had, was ik mij ervan bewust dat ik dat in het oog moest houden en onderzocht ik af en toe zelf mijn borsten. En toch zit daar ineens een vrij grote tumor", vertelt Ann in Het Laatste Nieuws. "Dat is wel schrikken. Ik vergelijk het altijd met een haar op je kin van 2 centimeter dat je niet hebt zien groeien en daar ineens staat."

“Ik had het net van dichtbij meegemaakt met mijn moeder en op de een of andere manier wist ik direct: hier is iets niet in orde", geeft Ann aan. "Mijn moeder is er fantastisch doorgekomen, maar je weet direct waar je voor staat."

"De dag erna heb ik de huisdokter gebeld, de volgende ochtend was ik al in het ziekenhuis voor een mammografie en een echo, en de ochtend daarna zat ik al in het UZA bij de borstkliniek", vervolgt de actrice. "Dan beleef je een helweek. Je hebt migraine van de spanning, je voelt ineens van alles overal. Ze keren je binnenstebuiten, maar achteraf geeft het wel een fijn gevoel omdat je weet dat het nergens anders zit."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws