Annie Geeraerts ondervindt enorm probleem op set 'Familie': "Zie ik niet zitten" showbizz
showbizz

Annie Geeraerts ondervindt enorm probleem op set 'Familie': "Zie ik niet zitten"

Annie Geeraerts ondervindt enorm probleem op set 'Familie': "Zie ik niet zitten"

Annie Geeraerts, 'de Bomma', in 'Familie' is vorige maand 96 geworden. Daarmee is ze de oudste nog actieve soapactrice van de hele wereld. Al begint haar gezegende leeftijd haar toch parten te spelen.

Hoewel haar aandeel in de reeks een pak verminderd is, staat Annie nog geregeld op de set van 'Familie'. Dat zal ook niet gauw veranderen. "De makers hebben altijd benadrukt dat ik er als de bomma niet zou uitgaan. Gelukkig, want ik geniet er nog elke keer van als ik op de set mag staan", vertelt ze in Het Laatste Nieuws.

Al is dat niet altijd meer vanzelfsprekend. "Het memoriseren van teksten en repeteren gaan iets trager", laat de actrice weten. "Ik sukkel ook wat met mijn knieën, zodat ik bij mijn scènes altijd liever zit."

"Ik zou eigenlijk twee nieuwe knieën moeten krijgen, maar op mijn leeftijd nog een volledige narcose ondergaan, zie ik niet zitten", legt Annie verder uit. "Ik trek ondertussen mijn plan wel met crèmekes en pillekes", besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws