Eindelijk onthult An Lemmens naam en geslacht van haar tweede kindje showbizz
showbizz

Eindelijk onthult An Lemmens naam en geslacht van haar tweede kindje

Eindelijk onthult An Lemmens naam en geslacht van haar tweede kindje

An Lemmens is eerder dit jaar bevallen van een tweede kindje. Ondanks dat de baby al enkele maanden oud is, wist niemand de naam en het geslacht ervan. An besluit nu om toch meer details bekend te maken.

Op 31 maart deelde ze op Instagram het leuke nieuws dat haar dochter Zappa Rosa grote zus geworden is. Dat deed zo door een foto van een kinderwagen te posten waarbij ze “Het loopt op wieltjes” schreef. Sindsdien heeft ze maanden niets meer verteld over haar tweede kindje.

Het is een bewuste keuze van An om niet alles van haar privéleven te delen op sociale media. Toch vinden haar fans de beslissing om stil te blijven over haar tweede baby toch maar wat raar.

Maar nu heeft ze dus toch besloten om wat meer informatie te lossen. In de podcast ‘Welcome to the AA’ vertelt ze dat ze een zoontje heeft gekregen. Ook heeft ze direct de naam verklapt. Het jongetje zou luisteren naar de naam Roscoe.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws