Emotionele Sven De Leijer vertelt over het verlies van zijn kindje showbizz
showbizz

Emotionele Sven De Leijer vertelt over het verlies van zijn kindje

Emotionele Sven De Leijer vertelt over het verlies van zijn kindje

Deze week was Sven De Leijer te gast in de podcast '22 Minuten Stomme Vragen' van MNM. Wat begint als een luchtig gesprek met leuke vragen, gaat al snel de serieuze kant op.

Op de vraag of hij graag eens een leugentje verzint, antwoordde Sven De Leijer klaar en duidelijk. "Ik zit in een periode in mijn leven waarin ik heb geleerd over alles eerlijk te zijn. Om geen tijd te verliezen aan zever", zegt de televisiepresentator.

"Dat heb ik geleerd doordat mijn lief en ik een heel emotioneel jaar doormaken. Een paar maanden geleden zijn we ons kindje vlak voor de geboorte verloren en dat zet je leven volledig op zijn kop", legt Sven uit.

Ook heeft Sven geleerd heeft om toe te geven wanneer hij eens wat minder goed in zijn velt zit. En dat vindt hij heel erg belangrijk. "Tien jaar geleden had ik dat niet gekund. Nu wel. En dat helpt wel echt. Dat wordt makkelijker als je ouder wordt."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws