Erik Van Looy doet opvallende bekentenis over zijn liefdesleven showbizz
showbizz

Erik Van Looy doet opvallende bekentenis over zijn liefdesleven

Erik Van Looy doet opvallende bekentenis over zijn liefdesleven

Vorig jaar onthulde Erik Van Looy in 'De Slimste Mens ter Wereld' dat hij een relatie had met topmodel Ingrid Parewijck. Of beter: opnieuw een relatie had. Want de twee hadden al een verleden samen. Gisteren deed hij daar een opmerkelijke bekentenis over.

Vragen over z’n privéleven uit de weg gaan, dat kan Erik Van Looy als de beste. Maar nu kon de presentator er niet aan ontsnappen. In 'De Allerslimste Mens ter Wereld' stelde hij een vraag over 'short king', wat wil zeggen dat de vrouw in de relatie groter is dan de man.

Dat moet bij Erik ook zo zijn, aangezien Ingrid als topmodel werkt en heel erg groot is, merkt Pedro Elias op. Maar daarover moet Erik nu noodgedwongen een bekentenis doen. "We zijn niet meer samen", reageerde hij op Pedro’s mopje.

Meer dan die vijf woorden wil hij er niet over kwijt. Erik en Ingrid hadden in het verleden al een knipperlichtrelatie en daar hebben ze nu dus een punt achter gezet. "Volgende vraag", ging Erik meteen verder.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws