Feestbeest Tanja Dexters shockeert met heel bijzondere foto uit Zillion-tijdperk showbizz
showbizz

Feestbeest Tanja Dexters shockeert met heel bijzondere foto uit Zillion-tijdperk

Feestbeest Tanja Dexters shockeert met heel bijzondere foto uit Zillion-tijdperk

Tanja Dexters doet de monden van haar volgers op Instagram openvallen. Ze plaatst namelijk een speciaal kiekje en haar volgers laten weten wat ze daarvan denken.

Vandaag is het eindelijk zover. Het grote publiek kan vanaf vandaag naar de bioscoop gaan om de langverwachte film ‘Zillion’ te gaan bekijken. Die film gaat over het beruchte nachtleven in de bekende Antwerpse discotheek en ook Tanja Dexters heeft daar wat uren op de dansvloer gestaan.

Ter ere van de filmpremière is Tanja Dexters op zoek gegaan naar enkele beelden vanuit die tijd. Nu deelt de ex-Miss België een wel heel speciale foto waarop ze een slang vastheeft. De kop van de slang zit zelfs bijna in haar mond. “Een memorabele periode in mijn leven”, schrijft Tanja erbij.

Ook haar volgers hebben heel wat te zeggen over dit plaatje én de discotheek. “De beste tijd”, “Jij blijft toch een zotte doos”, “Wat een tijd was me dat zeg” en “Je zit precies nog in dat tijdperk”, reageren ze onder meer. Andere fans plaatsen dan weer heel veel smileys met hartvormige ogen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws