Fien Germijns krijgt continu kritiek: "Ik heb mijn Twitter-account verwijderd” showbizz
showbizz

Fien Germijns krijgt continu kritiek: "Ik heb mijn Twitter-account verwijderd”

Fien Germijns krijgt continu kritiek: "Ik heb mijn Twitter-account verwijderd”

Fien Germijns, presentatrice bij Één en Studio Brussel, krijgt het zwaar te verduren. Op Radio 1 vertelt ze openlijk over wat dat met haar doet.

Fien Germijns was deze zomer te zien op tv als presentatrice van ‘Switch’. Door haar verschijning op televisie werd ze gebombardeerd tot ‘leading lady’ van de VRT, maar dat heeft niet alleen positieve gevolgen. “Ze hebben graag iets te zeggen over het pakketje Fien Germijns en dat gaat vaak over de buitenkant en minder over de binnenkant”, vertelt ze op Radio 1.

Niet alleen in de boekjes is ze een populair onderwerp, maar ook op sociale media. Dat vindt ze niet zo leuk. “Ik heb mijn Twitter-account verwijderd omdat ik mij liever omring met mensen wiens mening ik echt waardeer”, verduidelijkt ze.

Waar ze haar vooral aan stoort is de manier waarop ze beoordeeld wordt. “Er zijn andere manieren om mensen te beoordelen in plaats van op hun dubbele-kin”, zegt ze. Daarom focust ze zelf vooral op wat ze zegt en hoe ze zich kleed. “Kleren kan je wel zelf kiezen en je lichaam niet.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws