'Kampioenen'-acteurs spreken klare taal over verrassende beslissing van VRT showbizz
showbizz

'Kampioenen'-acteurs spreken klare taal over verrassende beslissing van VRT

'Kampioenen'-acteurs spreken klare taal over verrassende beslissing van VRT

Er was de laatste tijd heel wat te doen rond de geschrapte afleveringen van 'F.C. De Kampioenen'. Na die hele heisa heeft VRT nu beslist om ze tóch weer allemaal online te zetten, met een duidelijke disclaimer weliswaar. Daar moeten Jacques Vermeire en Marijn Devalck nu wat over kwijt.

"Ik vind het fantastisch nieuws", vertelt Jacques Vermeire (Dimitri De Tremmerie), in Het Laatste Nieuws. Zelf vonden hij en zijn omgeving het énorm jammer dat enkele afleveringen geschrapt werden. Volgens hem waren dat net een paar van hun beste. "Ik ben oprecht heel blij dat ze weer online gezet zullen worden."

De disclaimer vormt voor hem dan ook geen enkel probleem. "Tijden veranderen. Destijds waren we gewoonweg nog niet bezig met zo’n zaken. Ik vind het écht een hele goede beslissing", benadrukt hij. Zo kan de kijker zelf kiezen of ze een aflevering al dan niet bekijken.

En ook Marijn Devalck (Balthasar Boma) deelt Jacques’ mening. "Ik kan deze beslissing alleen maar aanmoedigen", klinkt het. Zelf heeft hij nooit begrepen waarom VRT de aflevering geschrapt heeft. "Het was duidelijk van meet af aan, dat het een foute gang van zaken was", aldus de acteur.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws