Kobe Ilsen en Sara Vermassen ontroeren met mooie gezinsfoto's na zware periode showbizz
showbizz

Kobe Ilsen en Sara Vermassen ontroeren met mooie gezinsfoto's na zware periode

Kobe Ilsen en Sara Vermassen ontroeren met mooie gezinsfoto's na zware periode

Kobe Ilsen en Sara Vermassen hebben er geen gemakkelijke tijd op zitten. Dat heeft alles te maken met hun zoon Magnus, die ernstig ziek bleek te zijn.

Eerder dit jaar verwelkomden Kobe en Sara een zoontje, Magnus. Maar Magnus bleek heel erg ziek te zijn en moest enkele test ondergaan in het ziekenhuis. Ondertussen is hij gelukkig al een tijdje terug thuis én aan de betere hand.

Nu geniet het koppel samen met hun zoontje van een meer dan welverdiend weekendje weg in Frankrijk. Daar horen natuurlijk enkele obligatoire vakantiekiekjes bij. En die mogen er zijn. "Weekend getaway", schrijft Sara op Instagram. Ze genieten met hun drietjes duidelijk van elkaars gezelschap.

Enkele schattige gezinsfoto’s, meer hebben Kobe en Sara niet nodig om hun volgers helemaal te betoveren. "Prachtige foto's", "Heel mooi" en "Lekker genieten", merken ze op. “Cuties”, vindt ook Lize Feryn. "Wat een prachtig zoontje, hopelijk gaat het snel beter met jou", wenst een volger Magnus toe.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws