Martien Meiland heeft uitgesproken mening over André Hazes: "Stop er gewoon mee" showbizz
showbizz

Martien Meiland heeft uitgesproken mening over André Hazes: "Stop er gewoon mee"

Martien Meiland heeft uitgesproken mening over André Hazes: "Stop er gewoon mee"

Martien Meiland neemt zoals gewoonlijk geen blad voor de mond. In zijn podcast 'Wat Goéééd' met Erica Renkema mocht ook André Hazes er nu aan geloven.

Het gaat de goede kant op met André Hazes. Hij treedt binnenkort weer op en zijn emotionele burn-out lijkt stilaan verleden tijd. Al zou zijn burn-out niet het enige zijn waartegen de zanger moest vechten. Zo probeerde hij ook van zijn verslaving aan drank en drugs af te geraken. "Dat lijkt me erg zwaar", zegt Erica in de podcast.

Ondertussen zou André zijn verslaving overwonnen hebben en daar is Martien heel erg blij om. "Dat is zo’n goed nieuws voor hem. Die jongen is opgegroeid in een heel aparte wereld. Dat was vreselijk voor hem. Hij zal altijd moeten blijven vechten tegen zijn verslaving", bedenkt hij zich.

Maar over één ding wil Martien nog duidelijk zijn. "Stop met zoveel te posten op Instagram. Waar is dat voor nodig?", klinkt het advies dat hij André koste wat kost wilde meegeven.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws