Mishel Gerzig, verloofde van Thibaut Courtois, onthult hun grote toekomstplannen showbizz
showbizz

Mishel Gerzig, verloofde van Thibaut Courtois, onthult hun grote toekomstplannen

Mishel Gerzig, verloofde van Thibaut Courtois, onthult hun grote toekomstplannen

Mishel Gerzig, de verloofde van Thibaut Courtois, praat in de Israëlische media over hun relatie. Verder vertelt ze open over de toekomstplannen die de twee samen hebben.

Mishel Gerzig is een Israëlisch model en ondertussen al meer dan anderhalf jaar samen met Thibaut Courtois. Volgend jaar stappen ze in het huwelijksbootje, maar de voorbereidingen zijn al in volle gang. Verder heeft Mishel nog groot nieuws te vertellen. In het Israëlische blad Menta spreekt ze namelijk openhartig over hun huidige gezinssituatie en wat er hen in de toekomst mogelijk te wachten staat.

Ondanks dat Thibaut al twee kinderen heeft uit een vorige relatie, hebben ze Mishel toch snel aanvaard. “Ik heb een speciale band met hen. Ze zijn heel lief en hebben me snel geaccepteerd”, vertelt ze. “Ik hoop dat deze unieke band blijft bestaan”, gaat ze verder.

Daarnaast onthult ze ook nog groot nieuws, want het koppel heeft duidelijke toekomstplannen. “Op persoonlijk vlak verwacht ik dat we volgend jaar ons eigen gezin zullen stichten. En dat we, als God het wil, in de toekomst onze eigen kinderen zullen hebben”, verklapt ze.

Populair

Laatste nieuws