Monique Westenberg deelt André Hazes een meer dan rake klap uit showbizz
showbizz

Monique Westenberg deelt André Hazes een meer dan rake klap uit

Monique Westenberg deelt André Hazes een meer dan rake klap uit

De periode van lieve vrede tussen Monique Westenberg en André Hazes is inmiddels al een tijdje voorbij. De twee probeerden elkaar elk om de beurt al meermaals te boycotten. Nu is het opnieuw Monique die fel uithaalt naar André.

Monique is terug van Portugal. Daar was ze op reis met haar mindset coach en twee vriendinnen. Maar ze komt thuis in dezelfde drama. De ellende tussen haar en haar ex André Hazes houdt niet op. Monique leeft momenteel in spanning of de zanger zijn villa effectief zal verkopen en haar op straat zal zetten.

Op Instagram deelt Monique nu op haar beurt een duidelijke sneer uit naar haar ex. Het lijkt vrij subtiel, maar is maar weinig mensen ontgaan. Monique heeft namelijk een Instagramfoto geliket met een duidelijke boodschap op.

"Ooit zul je iemand vinden die 100% voor je gaat. Waarschijnlijk een hondje, maar toch", luidt de tekst op de foto. Het lijkt er dus op dat Monique deze quote wel heel toepasselijk vond op haar situatie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws