Na geruchten over overspel: Mariska heeft duidelijke boodschap voor Frans Bauer showbizz
showbizz

Na geruchten over overspel: Mariska heeft duidelijke boodschap voor Frans Bauer

Na geruchten over overspel: Mariska heeft duidelijke boodschap voor Frans Bauer

De laatste tijd doen heel wat geruchten de ronde dat Frans Bauer zijn vrouw Mariska zou bedriegen. Mariska reageert voor het eerst op die roddels en spreekt meteen klare taal tegenover haar man.

In 2008 gaven Frans en Mariska elkaar het jawoord. Nog steeds lijken de twee een heel sterke relatie te hebben. Toch verspreiden verschillende roddelkanalen nu dat Frans een scheve schaats zou rijden. In het Nederlandse blad Vriendin reageert Mariska voor het eerst op die geruchten.

"Een scheve schaats rijden doet Frans niet, dat weet ik zeker", zegt ze klaar en duidelijk. Ze geeft aan dat er helemaal geen sprake is van een affaire en dat ze haar man voor de volle 100% vertrouwt. Anders moet je niet bij iemand blijven, vindt Mariska.

Maar ze heeft wel een duidelijke boodschap voor haar man: als hij ooit wel een misstap zou begaan, "dan is het klaar". "En andersom ook, hoor. Je kunt vreemdgaan, maar na zes weken is het met die nieuwe vrouw of man weer hetzelfde. Het gras is bij de buren heus niet groener, daar staat ook gewoon onkruid tussen", geeft ze nog als wijze raad mee.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws