Pauline De Vos mist iets in relatie met Junior Planckaert: "Leg ik me bij neer" showbizz
showbizz

Pauline De Vos mist iets in relatie met Junior Planckaert: "Leg ik me bij neer"

Pauline De Vos mist iets in relatie met Junior Planckaert: "Leg ik me bij neer"

In het datingprogramma ‘Junior op zoek naar de liefde’ viel Junior Planckaert als een blok voor Pauline De Vos. Ruim een halfjaar later leeft het koppeltje nog steeds op een roze wolk. Maar toch is niet alles rozengeur en maneschijn.

Hoewel Pauline erg gelukkig is in haar relatie met Junior, is er toch één iets wat ze mist. Erg romantisch is haar vriend blijkbaar niet. Dat had ze al in het prille begin door. “Ik merkte meteen dat Junior totaal geen zin voor romantiek heeft, maar ik heb mij daarbij neergelegd”, biecht ze op in Dag Allemaal.

Hoewel Pauline zelf ook niet zó romantisch ingesteld is, mag het voor haar toch wat meer zijn. Ze kan zich zelfs het meest romantische dat Junior al voor haar gedaan heeft niet herinneren. En dat heeft Junior blijkbaar van geen vreemde.

De appel valt niet ver van de boom: ook zijn vader Eddy Planckaert is geen romantische ziel. Dat kan zijn vrouw Christa beamen. “Mocht Eddy nu met bloemen afkomen, ik zou hem meteen vragen of hij iets goed te maken heeft”, grapt ze. “Maar met ouder worden betert het wel. Je moet geduld hebben in ’t leven”, klinkt het. “Allez, er is nog hoop”, besluit Pauline.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws