Pauline De Vos spreekt klare taal over Junior Planckaert: "Nog niet aan toe" showbizz
showbizz

Pauline De Vos spreekt klare taal over Junior Planckaert: "Nog niet aan toe"

Pauline De Vos spreekt klare taal over Junior Planckaert: "Nog niet aan toe"

Ongeveer een halfjaar geleden vonden Pauline De Vos en Junior Planckaert de liefde bij elkaar. Momenteel genieten ze samen van hun reisje op Rhodos. Maar over één iets houdt Pauline voet bij stuk.

Al een halfjaar maakt Pauline deel uit van de Planckaert-familie. Het lijkt nog steeds heel goed te gaan tussen de tortelduifjes. Ook al vormt de afstand tussen hen soms wel een probleem. "In de weekends zijn we altijd samen, maar tijdens de week is het soms puzzelen", vertelt Pauline in TV-Familie. "De laatste weken zijn bijzonder druk geweest."

Toch is er van samenwonen nog geen sprake. "Daar zijn we nog niet echt mee bezig", geeft ze eerlijk toe. "Uiteindelijk zijn we nog maar zes maanden samen, hé. Mochten we elkaar héél weinig zien, dan zou er al sneller sprake zijn van een verhuis."

Maar voorlopig is het goed zoals het is en willen ze vooral niets overhaasten. "We laten het voorlopig nog allemaal op ons afkomen", besluit ze. Maar laat Pauline over één ding wel heel duidelijk zijn: "Het is zalig om Junior bij mij te hebben. Ik zou hem niet meer kunnen missen in m'n leven".

Populair

Laatste nieuws