"Ruben Van Gucht bedriegt Blanka Vlasic met ex van Adriaan Van den Hoof" showbizz
showbizz

"Ruben Van Gucht bedriegt Blanka Vlasic met ex van Adriaan Van den Hoof"

"Ruben Van Gucht bedriegt Blanka Vlasic met ex van Adriaan Van den Hoof"

Er doet een opmerkelijk gerucht de ronde over sportpresentator Ruben Van Gucht. Verschillende bronnen bevestigen in Dag Allemaal dat hij zijn kersverse vrouw Blanka Vlasic bedriegt.

Zo zou Van Gucht een romantische avond beleefd hebben met een vrouw, zou hij met iemand gekust hebben op een trouwfeest en zou hij een romantische date hebben gehad met een blonde vrouw bij Dinner On The Lake in Bornem.

Tijdens zijn vorige huwelijk zou Ruben al vreemd zijn gegaan met Charlotte, een ex van Adriaan Van den Hoof. Met haar had hij een date in Bornem. Aandachtige volgers zagen op Instagram de jurk van Charlotte in de weerspiegeling van de zonnebril van Ruben.

"Die twee houden hun relatie ook niet bepaald geheim”, bevestigt iemand aan Dag Allemaal. “In Lier en omstreken is dat goed geweten. Ze verschijnen samen op huwelijksfeesten, gaan op restaurant, posten voortdurend gelijklopende foto’s aan zee, noem maar op."

Geen geheim

"Ze waren zelfs samen enkele keren in Kroatië op vakantie. Of Blanka op de hoogte is van het bedrog weet ik niet. Ze doen het zo schaamteloos en zonder enige scrupules dat dit wel bijna moet.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws