Stephanie Planckaert deelt nieuwe foto en laat volgers achter met veel vragen showbizz
showbizz

Stephanie Planckaert deelt nieuwe foto en laat volgers achter met veel vragen

Stephanie Planckaert deelt nieuwe foto en laat volgers achter met veel vragen

Stephanie Planckaert plaats op haar Instagrampagina een nieuw kiekje van haar familie. Haar volgers hebben al snel heel wat vragen voor haar.

Deze week kondigde Eén aan dat er snel een vierde seizoen aankomt van het populaire programma ‘Château Planckaert’. “Vanaf 30 oktober kan je terug genieten van de avonturen van de familie Planckaert”, klinkt het. Ook Stephanie verkondigt graag dit grote nieuws op haar Instagramprofiel. “Bijna Château Planckaert”, schrijft ze.

Ze deelt ook meteen een prachtige foto van de hele familie bij het kasteel in Frankrijk. De Planckaerts zijn erg blij dat er weer een nieuw seizoen op tv komt en ook de fans zijn enthousiast. “Geweldig”, “Ja heerlijk, ik kan niet wachten. Eindelijk weer iets leuks op tv” en “Iets om naar uit te kijken”, reageren ze onder de familiefoto.

Toch lijken enkele volgers van Stephanie nog wat vragen te hebben over de nieuwe afleveringen van ‘Château Planckaert”. Zo zijn er ook veel Nederlanders fan van het programma en zij vragen zich af of ze de serie ook in Nederland kunnen bekijken. Bovendien zijn de kijkers ook benieuwd of Pauline, de nieuwe vriendin van Junior, te zien zal zijn in het programma.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws